Ana Radišić kao savršena Clox djevojka

Nakon uspješnih kolekcija salonki s funkcionalnim satovima, Clox predstavlja prve kuku torbice!

Clox je brend asesoara koje povezuje univerzalna priča o vremenu, pa tako predstavlja prvu kolekciju Clox torbica inspiriranu starim zidnim kuku satovima.

2CuckooTimeCollection2web

Kolekcija se sastoji od tri pismo torbice i tri ruksak-torbice koje su dizajnirane pomalo ikonistički. Jedan sat ističe brojčanik za rimske brojeve, drugi otvor za ku-ku pticu koja izlazi na svaki puni sat, a treći model pokazuje kružnicu – mjesto za kazaljke.

6CuckooTimeCollection6web

 

Kuku ptica inspiracija je ove kolekcije i ona nam donosi slobodu od vremena tako da torbice osim što oblikom podsjećaju na zidne satove nemaju kazaljke i ne pokazuju vrijeme. Nekada je dobro osloboditi se od pojma vremena i prepustiti se onome što radimo, koliko god da to trajalo.

1CuckooTimeCollection1web

Ana Radišić – urednica, voditeljica i novinarka, model je nove Clox kampanje. Savršena Clox djevojka koja živi užurbanim životom, nije fokusirana samo na jednu stvar u životu nego uspjeva uskladiti posao, prijatelje, obitelj, ali ono što je najvažnije to je žena koja drži do sebe, radi na sebi intelektualno, tjelesno i duhovno.

4CuckooTimeCollection4web

U ovoj kolekciji Ana u isto vrijeme predstavlja svoju stranu odrasle i ozbiljne žene, ali i drugu stranu male razigrane djevojčice – koja nas treba podsjetiti kako smo u djetinstvu lako zaboravljali na vrijeme i prepuštali se igri.

3CuckooTimeCollection3web

Preporučujemo

Komentari