Bajkovite suknjice bajkovita imena – Fairytulle

Sunčana Jozić Lučić izrađuje čarobne suknje od tila za male i velike 'princeze'

Iza bajkovitog imena Fairytulle kriju se još bajkovitije suknjice od tila, za male ali i za velike djevojčice, a iza svega stoji Sunčana Jozić Lučić.

Fairytulle

Naime, upravo je Sunčana pokrenula ovaj bjakoviti brend, vodeći se snovima gotovo svake djevojčice – biti princeza u raskošnoj nježno ružičastoj suknici. Stoga im je tu želju odlučila i ostvariti. No kako je i sama jedna od onih koja i kao odasla žena ‘sajnja isti san’, njezine Fairytulle danas nose i brojne dame. Jedna od tih ‘vječnih djevojčica’ oduševljenih skunjama od tila je i pjevačica Danijela Martinović, koja je Fairytulle suknju odjenula za partyStory Hall of Fame u svibnju ove godine.

Fairytulle

Fairytulle Fairytulle
Fairytulle
Fairytulle suknjica od tila (roza, bijela, beige…) nije samo odjevni predmet, ona je svojevrsna poruka svijetu i vremenu koje nas okružuje. Vraća nas u vrijeme bezbrižnosti i sreće, a vilinska lakoća tila te šarenilo mašni siguran su recept za osmijeh na licima, kojeg u današnje vrijeme srećemo sve manje.

Fairytulle

Fairytulle suknjice nisu rezervirane samo za svečane prilike već ih maštovitim stylingom možemo ukombinirati i s tenisicama i postati prava gradska princeza – kada god to poželimo!

Fairytulle Fairytulle Fairytulle

 

Komentari