Božićna kolekcija koja će vas začarati opojnim mirisima

Anđeli, dobre vile, legenda o snježnoj Provansi i čarobni mirisi naranče, cimeta, marcipana, vanilije, karamele, čokolade, biskvita – Durance u vaš dom donosi čaroliju bijelog, mirisnog i bajkovitog Božića

Ima li išta ljepše od snježnog Božića? Stara provansalska legenda vodi nas u neka davna, bajkovita vremena kad su mještani podno francuske planine Mont Ventoux sanjali i priželjkivali magični, bijeli Božić. Dobre vile priskočile su im u pomoć i ispunile tu najveću želju uz pomoć anđela koji su sišli s neba i uputili se na putovanje Provansom. Putujući, otkrili su ljepotu lavande, ruža, maslina i maka i pretvorili to mirisno izobilje u mnoštvo bijelog snijega. Od tada svaku Badnju večer u Provansi pada snijeg.

Inspirirana ovom prekrasnom pričom Durance božićna kolekcija začarat će vas zavodljivim nazivima i opojnim mirisima! Božićna zvijezda, Anđeoska prašina, Slasna vila i Ispod božićnog drvca – donose magiju bijelog i mirisnog Božića uz dašak čarobne Provanse. Naranča, cimet, marcipan, biskvit, čokolada, vanilija… ovo je najslasniji Durance Božić!

Durance

Osim prepoznatljivih svijeća tu su i mirisni ukrasi koji mogu poslužiti kao mirisna dekoracija na jelci te predivna svijeća Kraljevski kolač od marcipana koja donosi priču o pravom duhu Božića.

 

Komentari