Cipele koje obožavaju Katy Perry i Lily Allen stigle i u Zagreb

Guardiani obuća, simbol talijanske kvalitete, dizajna i elegancije, čeka vas u dućanu Nicholas Shoes

U talijanskoj provinciji Montegranaro, četrdesetih godina prošlog stoljeća, dvojica su braće počela proizvoditi muške cipele, a 1972. sin jednog od njih oformio je brend koji je danas simbol talijanske kvalitete, dizajna, elegancije i profinjenosti. Riječ je o brendu Alberto Guardiani, sinonimu za kvalitetnu talijansku obuću posebnog, modernog dizajna s ponekim pomaknutim detaljem, koji je odnedavno dostupan u zagrebačkom Nicholas Shoes dućanu, u Jurišićevoj 1.

ZA NJEGA

Muška linija Alberto Guardiani cipela, tenisica i sandala svidjet će se muškarcima koji cijene kvalitetu u elegantnoj, urbanoj i casual vrijanti. Kožnate kvalitetne elegantne poslovne cipele karakterizira vrhunska kvaliteta izvedbe, mokasine s modernim podebljanim bijelim i bež potplatom bit će pun pogodak za urbane momke koji slijede trendove, a tu su i muške sandale i natikače od najkvalitetnije kože, također podebljanog potplata. Kolekcijom dominira vječna crna, uz nekoliko različitih nijansi plave boje, zatim bež boja – vječna proljetno/ljetna kraljica, smeđa i bijela boja.

ZA NJU

Katy Perry, koja inače voli udobnost i dizajn Guardiani cipela, posvetila je jednu svoju pjesmu blještećim dijamantima, a upravo na Guardiani slip on cipelama za nju sjaje mali ‘dijamantni’ kamenčići. Osim simpatičnih slip-onica, ženska kolekcija Alberto Guardiani u Nicholas Shoesu obuhvaća sandale s punim potplatima, ultimativni hit u svijetu te sandale deblje potpetice koja je lani zabilježila svoj veliki ‘come back’ u modni svijet. Guardiani cipele voli i pjevačica

.

Komentari