Davor Gobac kao ‘skitnica’ uz dvije dame

Pjevač Psihomodo popa, Davor Gobac izvrsno se snašao u ulozi 'skitnice' u modnoj kampanji

U prostorima dramskog kazališta Gavella snimljena je kampanja za novu kolekciju Coquille bisernog nakita, inspirirana sentimentalnom pričom o LUNJI I MAZI; skitnici i dami. U ulogu ‘skitnice’ izvrsno se uklopio najpoznatiji zagrebački mangup- Davor Gobac!

Davor Gobac

Pored Gobca, koji se odlično snašao glumeći nestašnog zavodnika, nakit su nosile dvije prekrasne dame: Sanja Jukić – odvjetnica koja u slobodno vrijeme uživa u plesanju Salse i treniranju u teretani- djevojka koja nikada ne gubi tlo pod nogama, te Magda Milas – ekonomistica koja u slobodno vrijeme profesionalno roni i vozi avione. Pogodit ćete, Magda je sanjar.

Davor Gobac

Davor Gobac

Davor Gobac

“Coquille nakitom želim izraziti izvornu profinjenost i ljepotu svake žene”, objašnjava dizajnerica i osnivačica branda Tena Vodopija. “Dama si zbog onoga što nosiš u sebi, a ne na sebi – a posebnim komadom nakita ta se ljepota ističe i zaokružuje. Dama je samosvjesna žena koja u sebi kultivira najbolje od života. Prava dama ne boji se svoje divlje i razigrane strane, a svaka žena u sebi nosi i skitnicu, tražiteljicu; ona riskira mudro, ljubi strasno, bira kvalitetno i živi svoju posebnost. U svijetu u kojemu je sve manje bitna kvaliteta a vladaju plastika i lažno blještavilo, Coquille želi objediniti tradiciju i trendove, stvarati kvalitetu te slaviti istinsku ljepotu. Biseri svojom jednostavnošću, kvalitetom i elegancijom stopljenima u moderan dizajn čine upravo to – naglašavaju damu u vama, svaki dan u svim prigodama!”

Komentari