Doris Pinčić Rogoznica prvi put u ulozi modela

Povodom otvaranja svoje nove trgovine u Splitu, poznati domaći modni dvojac Elfs predstavio je orginalnu kampanju za aktualnu kolekciju 'Santa Balkana', inspiriranu meksičkim sapunicama koje su obilježile njihovo djetinjstvo. Zaštitno lice nove kolekcije je glumica Doris Pinčić Rogoznica koja je itekako poznato lice svim domaćim ljubiteljima telenovela

Osim što trenutno glumi u televizijskoj seriji ‘Vatre ivanjske’, pravo je osvježenje na malim ekranima i kao voditeljica jedne od najgledanijih televizijskih emisija ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’.

“Mislim da sam to solidno odradila. A kolekcija mi se jako svidjela! Oduševilo me to što se u njihovoj kolekciji može pronaći ponešto za svakoga, pa će tako i mlade djevojke i ozbiljnije gospođe moći odabrati nešto što će kombinirati sa svojim stilom odijevanja. Dečki rade odlične stvari, podržavam sve što je proizišlo iz studija domaćih dizajnera”, kazala je Doris kojoj je ovo bila prva suradnja s modnim dvojcem, ali i prvi manekenski koraci.

“I ovom kolekcijom se referiramo na fenomene popularne kulture, a ovoga put su to televizijske dramske serije, poznatije kao telenovele ili sapunice. Naše djetinjstvo obilježili su klasici poput ‘Sante Barbar’e, te niz južnoameričkh serija (‘Divlja ruža’, ‘I bogati plaču’, ‘Marisol’, ‘Esmeralda’…). Premda su od strane kritike osporavane, ovaj televizijski format nesumnjivo je ostavio velik utjecaj na našu generaciju, popularizirajući španjolski jezik. Taj naizgled predvidljiv koncept gdje se sve vrti oko zaljubljenog para u vrtlogu intriga predstavlja zapravo bajkovitu ideju života, jer dobro uvijek pobjeđuje, a posljednje epizode obavezno završavaju svadbama i happy end-om. Takva optimistična vizija života svojstvena je i našem modnom rukopisu, jer svojim radom želimo uveseljavati ljude i svakodnevicu učiniti ljepšom”, kažu dizajneri.

“Veseli nas da smo imali priliku kampanju snimati na lokaciji prve hrvatske sapunice i to baš s Doris koja je utjelovila najpopularniji lik domaćih telenovela. Doris nas je oduševila, jer osim što je jedna od najljepših žena regije, pokazala se velikom profesionalkom. Jednostavna i puna pozitivne energije koju prenosi svojim zaraznim osmijehom. Užitak nam je bio raditi s ovako sjajnom ekipom te s ponosom predstavljamo novu kampanju”, poručuju Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

U kampanji je prikazan presjek aktualne kolekcije, koja se sastoji od prepoznatljivih Elfs komada, nosivog, funkcionalnog i upečatljivog dizajna. Ovosezonska vizija Elfs djevojke seže od nježne romantičarke koja voli pudaraste boje i cvjetne motive do vamp zavodnice koja bira retro eleganciju. Za slobodno vrijeme odijeva trenirku i ‘statement’ majice koje se referiraju na popularne sapunice, dok za svečane prigode bira raskošne svečane haljine dostojne bilo kojeg crvenog tepiha. Sve je upotpunjenom nakitom, torbicama, sunčanim naočalama, maskicama za mobitele iz njihova Elfs asortimana.

“Splitska Elfs trgovina, koja će slijedeći tjedan napokon otvoriti svoja vrata svim poklonicima našeg branda, nalazi se na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 6. Iznimno smo ponosni na taj korak jer dolazi kao rezultat rada, truda i konstantne nadogradnje našeg branda” kažu dizajneri.

Foto: Franjo Matković

Komentari