Dr. Stribor D-phase gel

Dr. sc. Stribor Marković osmislio je novi proizbod u svojoj temeljnoj liniji kozmetike, D-phase gel, koji djelotvorno uklanja nečistoću i šminku bez isušivanja

Kako djelotvorno očistiti lice od šminke? Na najveći izazov u njezi lica u Dr. Stribor kozmetici odgovorili smo modernom i nježnom tehnologijom D-faznog gela sa šećernim eterima. Ovakav gel djelotvorno uklanja nečistoću i šminku bez isušivanja. Namažite ga na suho lice i utrljajte. Zatim isperite vodom – blaznicom ili umivanjem. Po potrebi ponovite postupak oko očiju te uživajte u čistoj i mirnoj koži lica. D-phase gel dostupan je u ljekarnama te na www.e-bioteka.com.hr po cijeni od 70kn.

Kratki opis proizvoda:

“Kreirajući D-phase gel odmah smo si zadali težak zadatak – on neće biti micelarna otopina niti će biti klasični gel za umivanje s tenzidima koji isušuju kožu, ali neće biti niti klasično mlijeko. Volimo ulja za skidanje šminke, ali smo odmah prekrižili i tu varijantu: kombinaciju popur ricinusa i jojobe ionako možete spraviti i sami. Je li vam ponestalo mašte što bi to onda moglo biti? Nama nije! Odabrali smo formulaciju D-faznog gela, koji se još zna nazivati i HIPE (High Internal Phase Emulsion) i uspjeli. Riječ je o gustoj, ali ugodnoj masi koja odlično prijanja uz kožu te je transparentna. Čim dođe u dodir s vodom pretvara se u mlijeko i odnosi sa sobom čestice nečistoće i šminke. Naravno, HIPE emulziju smo dizajnirali samo s prirodnim sastojcima: šećernim esterima (sukroesterima), glicerolom, trigliceridima iz kokosa te bez mirisa”.

Prednosti D-phase gela:

“Efikasniji je od micelarnih otopina, izdašniji je te kožu ostavlja mekanom zbog najnježnijeg emulgatora kojeg smo mogli odabrati”, kazao je dr. sc. Stribor Marković.

Komentari