Ekskluzivnih predstavljanje unikatnih haljina Hippy Garden

Ekskluzivnim predstavljanjem unikatnih modela u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade, modnim performansom sa scenskim elementima glazbe i plesa, Hippy Garden još je jednom pokazao zašto je zasluženo u vrhu hrvatske mode

Za ovu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade bila je pretvorena u raskošnu modnu pistu, kojom su defilirale čarobne modne Marquise. Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kad su u cijelosti vladale plemkinje.

Hippy Garden_RG (25) Hippy Garden_RG (24) Hippy Garden_RG (23)

Linije Hippy Garden Couture kolekcije su fluidne s ubačenim transparentnim dijelovima visoko vrijedne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina, jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost, eteričnost, samouvjerenost potpune Hippy žene. Ovom revijom u mističnom i ambijentalnom ozračju Smaragdne dvorane hotela Esplanade, Hippy Garden pomaknuo je granice domaće produkcije modnih revija. Brend Hippy Garden je ovom couture kolekcijom bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu ostao vjeran svom izričaju.

Hippy Garden_RG (31) Hippy Garden_RG (30) Hippy Garden_RG (29)

Zagreb, 1. prosinca 2015., Esplanade - Modna revija Hippy Gardena u Smaragdnoj dvorani. Photo: Robert Gaspert

“Ovom prilikom htjela bih zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recapturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti”, rekla je Đurđica Vorkapić.

Zagreb, 1. prosinca 2015., Esplanade - Modna revija Hippy Gardena u Smaragdnoj dvorani. Photo: Robert Gaspert

Hippy Garden_RG (20)Hippy Garden_RG (15)

Komentari