Fernando Verdasco i Rocio Crusset u Springfield fashion filmu

Brend Springfield iznenadio je svoje goste i tisuće sljedbenika na profilima društvenih platformi, spektakularnim predstavljanjem fashion filma s španjolskim tenisačem Fernandom Verdascom te nacionalnim top modelom, Rocio Crusset u glavnoj ulozi

Springfield je podijelio božićni duh svoje nove kampanje KEEP IN TOUCH – THIS IS THE SPIRIT, u večeri ispunjenoj glazbom i zabavnim trenutcima, s prijateljima i domaćinima Fernandom Verdascom i Rocio Crusset.

Rocio i Fernando debitirali su kao glumci u Springfield božićnom fashion filmu, te izjavili kako je uzbudljivo i zabavno bilo postati dio nove Springfield božićne kampanje KEEP IN TOUCH- THIS IS THE SPIRIT.

Springfield_Winter campaign (5)Springfield_Winter campaign (13)

Ovaj fashion film donosi priču o povratku kući za Božić, te o povezanosti ljudi u ovo doba godine. Predstavljanje filma održalo se u vrlo posebnom mjestu u Madridu, Teatru Luchana, uz zabavu s mnogim posebnim gostima i španjolskim celebritijima.

“Vrlo sam sretan i zadovoljan snimanjem ovog fashion filma. Mogu se poistovjetiti s pričom, to je dio moje svakodnevice”, kazao je Verdasco te dodao: “Najčešće nosim udobnu i casual odjeću, traperice i majice, budući da često putujem. ”

Springfield_Winter campaign (14)Springfield_Winter campaign (8)

“Bila mi je velika čast. Jako sam sretna, SPRINGFIELD je španjolski brend s velikim internacionalnim utjecajem, tim je divan i surađivati s njima je bilo zadovoljstvo”, kazala je Rocío Crusset te dodala: “Kada su mi opisali moju ulogu u Springfield božićnom fashion filmu, istina je da sam se mogla poistovjetiti s njom.”

KEEP IN TOUCH – THIS IS THE SPIRIT – posebna je kampanja za brend koji dugi niz godina nije objavljivao TV reklame.

Komentari