Glacijalna voda u beauty i spa tretmanima

Pravi je blagoslov znati da nam je priroda ponudila iznimno vrijedne elemente kao što je glacijalna voda

Duboko između slojeva zemlje, već više od tisuću godina stoji netaknuta. I to odmah ispod hotela Špik u Kranjskoj Gori. Voda iz glečera iznimno je čista, bogata elementima u tragovima, ima idealan omjer kalcija i magnezija te neutralnu pH vrijednost. Svu njezinu blagodat možete osjetiti u tretmanima lica i tijela te masažama u hotelima Hit Alpinea u Kranskoj Gori, slikovitom mjestu okruženom šumama i moćnim Alpama koje obaraju s nogu svojim zadivljujućim vrhovima.

Opuštanje u vodi iz zaleđenog jezera pravi je melem za tijelo i duh. Uz Glečer paket kupanje u bazenu s ugrijanom glacijalnom vodom iz kojega se pruža prekrasan pogled na Alpe neograničeno je, a opustiti se možete uz masažu glacijalnim kamenjem uz čaj i voće, u posebnim kupeljima ili sauni. U ponudi su hotela također terapije lica i tijela tijekom kojih se upotrebljava blagotvorna voda iz glečera te hidratantna terapija tijela idealna za suhu kožu.

Dobrom osjećaju pridonosi i animacijski program na zdravom planinskom zraku – nordijsko hodanje, bicikliranje i meditacija. Naime, razdoblje između zime i ljeta u Alpama je poznato po blagoj klimi, idealnoj za istraživanje okolice i netaknute prirode iznimne ljepote. Kao nadopuna wellness tretmanima u ponudi je zdrav niskokalorični jelovnik s obiljem šumskog voća, meda, žitarica i drugih lokalnih proizvoda.

Kranjska Gora više je od skijališta, to je mjesto koje živi cijelu godinu i kao stvoreno je za sve one koji vole netaknutu prirodu iznimne ljepote i predivnih boja, aktivan odmor u srcu Alpi te neponovljivo wellness opuštanje u vodi iz glečera.

glečerska voda

Komentari