Glamurozni Krie lookbook

Dizajnerica Kristina Burja predstavlja svoju kolekciju na drugačiji način

Modna dizajnerica Kristina Burja odlučila je svoje ženstvene kreacije iz aktualne kolekcije proljeće/ljeto 2015. predstaviti u novom svjetlu. Nakon revije i kampanje u kojoj su kreacije stilizirane na jedan moderan način koji simulira festivalsku, boho priču, u novom lookbooku s potpisom poznate modne fotografkinje Jelene Balić, naglasak je na stylingu koji daje potpuno drugačiju sliku Krie kreacija, koje su zapravo romantične i idealne za crveni tepih!

Nova priča aktualne kolekcije zahtijevala je suradnju s kreativnim timom GT salona koji su osmislili frizure koje prate Kristininu viziju žene. Fluidne haljine, etno detalji, prepoznatljive resice koje su već godinama zaštitni znak Krie designa, upotpunile su moderne frizure, koje naglašavaju ležernost kolekcije, s glamuroznim momentima. Pletenice su ponovo dio modnih priča, a svojom teksturom daju romantičan izgled svakoj ženi, što su nam dočarali stilisti GT salona.

Ovakav pristup lookbooku, koji nakon najavne kampanje pokazuje kolekciju u drugom svjetlu, potiče maštu svake žene koju moda inspirira, a upravo to i tražimo od modnih fotografija, da nam pričaju priče s brojnim završecima. Cipele City style odlično su nadopunile Kristinine modne kombinacije, a make up potpisuje Nicole Massan.

Foto: Jelena Balić

Komentari