I Luka Nižetić nosi jedinstveni model naočala

Povodom nadolazeće Olimpijade, talijanski modni brend lansirao je ekskluzivan pozlaćeni model posvećen ambasadoru Neymaru Jr.-u

Kultni modni i lifestyle brend Police, čije je zaštitno lice treću godinu zaredom zvijezda svjetskog nogometa Neymar Jr., lansirao je ekskluzivan model sunčanih naočala u čast svog ambasadora. Povodom nadolazećih Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, na kojima će Neymar Jr. zaigrati kao kapetan brazilske nogometne reprezentacije, Police je svom ambasadoru posvetio jedinstvene sunčane naočale pozlaćene 24 karatnim zlatom. Atraktivan zlatni okvir upotpunjen je inovativnim polariziranim žutim zrcalnim lećama te pozlaćenim NJR logom koji dekorira krajeve ručkica i leće na kojima je ugraviran uz logotip brenda Police.

Neymar Jr wearing Police SPL156V

Proizvedeno je svega 100 komada ovih jedinstvenih sunčanih naočala čiji će ponosni vlasnici biti odabrana lica diljem svijeta koja svojim modernim stilom idealno utjelovljuju urbani duh brenda Police.

POLICE RIVAL6765

U Hrvatskoj je ta čast pripala popularnom pjevaču Luki Nižetiću koji se na domaćoj sceni izdvaja kao jedan od najkreativnijih umjetnika originalnog modnog ukusa, a zajedničke vrijednosti koje dijeli s poznatim talijanskim brendom su inovativnost, ambicija i originalan, odvažan stav. Upečatljivost ovih atraktivnih sunčanih naočala svrstava ih u sam vrh najpoželjnijih modnih dodataka, a svi ljubitelji brenda Police imat će priliku nabaviti svoj model zlatnog sjaja u sljedećoj kolekciji za 2017. godinu, u sklopu koje će Police lansirati poseban SPL156 model u zlatnoj boji koji će svojim sjajem biti jednako atraktivan kao i pozlaćeni original kojim je inspiriran.

Komentari