Ideje za božićne darove

Donosimo vam prijedloge poznatih brendova za božićne darove za najmilije

Španjolski brend Springfield pripremio je bogatu ponudu raznovrsnih artikala za sve ukuse i stilove. Kape, šalovi, rukavice, čarape, veste iz ugodnog i toplog pletenog asortimana savršen su odabir za hladne zimske dane. Uz klasične tamne tonove karakteristične za zimu, modni dodaci upotpunjeni su crvenim, bijelim i zlatnim nijansama. Razveselite svoje najmilije toplim iznenađenjem.

Vječnu nedoumicu oko toga što kupiti svojim najbližima možete razriješiti i pogledom na fantastičnu ponudu vrhunskih modnih brendova koja vas očekuje na policama XYZ Premium Fashion Storeova u Zagrebu i Splitu. Kvaliteta, luksuz i elegancija svakog artikla garantiraju oduševljenje na licu svakoga kome poklonite XYZ poklon.

Za nju tu su topli džemperi, vunene kape i šalove, svaki kao savršeni accessoire u zimskom razdoblju te elegantne torbice i cipele kao sjajne modne dodatke glamuroznom novogodišnjem slavlju. Odabrati pravi poklon za muškarca nije lak zadatak i zato vam u XYZ storeu predlažu nekoliko dobitnih kombinacija koje će ga ugrijati u nadolazećim hladnim danima. Od Hugo Boss kravata i manžeta, pa sve do Armani kućnih papuča, toplih šalova i kapa, XYZ prijedlozi nude samo najbolje artikle koji će zadovoljiti i najkritičnije oko svojom decentnom elegancijom.

Mjesec darivanja možete zapečatiti i modernom verzijom tradicionalnog poklona u jedinstvenom Napapijri gift boxu koji harmonično spaja toplinu i ljubav u savršen poklon te na originalan način pokažite kako moderno crpi inspiraciju u prošlim vremenima. Stylish zimska kapa od prave vune kombinirana s toplim šalom te prigodno zapakirana u slatki gift box odličan je poklon koji odiše istinskim božićnim duhom i nezamjenjivim zimskim ugođajem. Klasične zimske rukavice odlikuje jednostavan dizajn kombiniran s mekom unutarnjom teksturom. Topla pletiva dolaze u prikladnim nježnim, bijelim tonovima te blagdanskoj crvenoj boji, ali i tradicionalnoj muškoj tamnoplavoj te sivoj varijanti kao idealan, ali istovremeno i funkcionalan poklon koji će ga oduševiti na božićno jutro!

Komentari