Jednostavni outfiti za ljetnu idilu

Neodoljiva Springfield kolekcija vodi vas na plažu

Zaustavi vrijeme i osjeti neodoljivu energiju sunca! Lagani casual look za nju, inspiriran je kalifornijskim stilom te obogaćen nježnim tonovima plavih i bijelih nijansi. Apsolutni must-have za ljeto su duge haljine, dok topići u kombinaciji s kratkim bijelim hlačicama naglašavaju mladenačku, casual siluetu. Ležerna kolekcija za njega donosi vladavinu bijele boje s primjesama različitih nijansi plave. Isprani traper, vesele boje i printani elementi ključni su detalji muške kolekcije. Ruksaci, sunčane naočale, slamnati šeširi i sandale neizostavni su dodatci za nadolazeće ljeto!

Springfield campaign 7

Springfield žena želi nositi casual odjevne komade i tijekom večernjih izlazaka. Boho trend odlično se uklapa u ljetne planove te naglašava opušteni izgled. Duge haljine ukrašene su print uzorkom dok topići imaju naglašene detalje i resice od antilop kože koji se odlično slažu s neizostavnim gladijatoricama. Heklane haljine i traper hlačice jedan su od ključnih elemenata novog trenda. Muška kolekcija ispirirana je surferskim načinom života, a donosi cool siluetu i trendy outfite. Paleta boja obuhvaća rozu i plave nijanse koje se odlično slažu sa sivom i bijelom. Fotografski print uzorak i 2-D efekti na majicama u potpunosti vas uvode u etnički svijet te se mogu kombinrati s kratkim trapricama ispranog i poderanog izgleda. Miris mora i sol u kosi – vrijeme je za Springfiled djevojku koja lovi sunčeve zrake odjevena u najprimamljivije Springfield komade sezone. Topići s različitim uzorcima poput prugica u nekoliko boja i miniprint elementima odlično se slažu s kratkim traper hlačiciama, dok fantastična grafika vlada na majicama, a denim je jedan od omiljenih muških odabira. Paleta boja obuvaća rozu, žutu i zelenu, a sunčane naočale ključni su komad svake ljetne sezone!

Springfield campaign 1 Springfield campaign 9

Trend golih ramene podržava i Springfield, ovaj casual dodatak čini vaš outfit neodoljivo romantičnim. Kratke hlačice dolaze u mnoštvu boja i uzoraka, dok su ljetne sandale s naglašenim remenčićima i metalnim detaljima vrhunski odabir za večernju šetnju, ali i odlazak na plažu. Bijele nijanse se protežu kroz cjelokupnu kolekciju, a ključni su element trapera, kratkih hlačica i majica. Novost u grafici su hand-made tekstovi koji donose casual stil. Tenisice u jednoj boji dolaze u retro modelu, a uklapaju se u bilo koji ljetni trend. večernju šetnju, ali i odlazak na plažu.

Springfield campaign 6

Springfield i plaža vas čekaju!

Komentari