Jesenski look za nju i njega

Poznati španjolski brand Springfield održao je poseban showroom za vodeće modne urednike i novinare koji su uživali u ekskluzivnom predstavljanju jesenskih noviteta iz Springfield svijeta. Osim u uranjenoj jesenskoj atmosferi, svi prisutni su mogli uživati i u jednostavnom stilu, odvažnošću, svježini i jakoj osobnošću karakterističnoj za Springfield

Ove jeseni se vraćamo najlegendarnijim Springfield odjevnim komadima – karirane košulje i haljine dominiraju ženskom kolekcijom, dok se široke majice mogu lagano kombinirati s traper hlačama na kojima su insertirane zakrpe i naglašeni detalji kao trenutni trend koji vlada ulicama. Od boja prevladavaju mornarsko plava, boja kestena i svijetlo smeđa.

SPRINGFIELD PRESS DAY (8)

Riječ je o casual kolekciji za mlade sa širokim rasponom majica, naglašenom grafikom i printom na haljinama u tirkiznoj, rozoj i smeđoj boji. Ključni komad kolekcije je bomber jakna i novi kroj ‘slim boyfriend’ modela traperica. Urbana i casual kolekcija dizajnirana je za opuštene noćne provode, od boja crna ponovno ima glavu ulogu te je dodatno ublažena tamnocrvenim nijansama za casual touch.

SPRINGFIELD PRESS DAY (6)

Kolekcija za muškarce inspirirana je sjeverom Europe s vrlo suvremenim, casual i mladenačkim stilom te širokom paletom boja koja kombinira prirodne nijanse poput sive, plave i nježno roze s kontrastnim bojama. Modeli su izrazito udobni i opušteni – idealni za mladenački duh. Jesenska kolekcija je izrađena kako bi kreirala casual, mladenačku i šaroliku atmosferu. Rustiklna tekstura, floralni dezeni i višebojne prugice odlično se kombiniraju s traperom te kreiraju poželjan, izrazito trendi outfit. Boja naranče osvježava nijanse plave i sive koje su i baza ove kolekcije.

SPRINGFIELD PRESS DAY (10) SPRINGFIELD PRESS DAY (11)

Kao jedan od vodećih brendova u svijetu mode za mlade, Springfield nastavlja njegovati jednostavan stil reinterpretiran na suvremeni način!

Komentari