Kako izgleda pomlađivanje krvnom plazmom

Estetski neinvazivan hit tretman kojim su oduševljene brojne svjetske zvijezde - Angelina Jolie, Kim Kardashian, Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, možete obaviti i u Poliklinici Milojević. Samo za vas snimali smo postupak obavljanja ovog tretmana

U Poliklinici Milojević predstavljen je jedan od najtraženijih svjetskih tretmana pomlađivanja – tretman krvnom plazmom. Na predstavljanju su osim predstavnika medija bile i Iva Balaban, Iva Jerković i Sanja Doležal koje će rado svome licu ‘ukrasti’ koju godinu ovim tretmanom.

Sanja Doležal, dr. Nikola Milojević, Iva Jerković i Iva Balaban
Sanja Doležal, dr. Nikola Milojević, Iva Jerković i Iva Balaban

Ako ste se pitali u čemu je tajna ljepote po mnogima jedne od najljepših žena svijeta, Anegline Jolie, dr. Nikola Milojević otkriva da je tajna u tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom. Upravo je on među prvima uveo ovu tehnologiju, plazma tretman za pomlađivanja kože, u Hrvatsku i širu regiju. Najmodernija istraživanja i tehnologija napokon su pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. Ovim tretmanom sami sebe pomlađujete te vraćate svojoj koži izgubljeni sjaj. Naime, ovo je tretman u kojem se od vaše krvi posebnom cenrtifugom radi ekstrakcija vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan, jer se ubrizgava samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako se doslovce vraćaju kazaljke na satu vaše kože.

Tako se primjerice koža oštećena sunčevim zrakama sjajno može obnoviti tretmanima plazme, kojima se ‘popravljaju’ sva oštećenja i vraća kožu u stanje kada je bila puno mlađa.

Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević

Poliklinika Milojević

PRGF (plasma rich in growth factor) je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože i zbog toga jer jedini ne uključuje leukocite, rezultati pomlađivanja kože su bolji, a nuspojave puno manje. Ovo nije vampirski facelift, te se zato i čekalo do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno 3 dana. Osim pomlađivanja, ovaj tretman se još koristi u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata. Među najpoznatijima sportašima koji koriste ovaj tretman su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, Luka Modrić

 

.

Komentari