Kakvu će kolekciju Ivica Skoko predstaviti na Fashion.hr-u?

Dizajner večernjih haljina i raskošnih izdanja zvijezda s crvenog tepiha – Ivica Skoko – u sklopu nadolazećeg Bipa Fashion.hr-a predstavit će kolekciju za proljeće/ljeto 2016. kojom dominiraju romantika, ženstvenost i raskošni materijali

Kolekcijom, za koju sam dizajner kaže kako je najromantičnija dosad, Ivica Skoko na modno prijestolje vraća ženstvenost u punom sjaju. Pritom koristi raskošne krojeve i vrhunske materijale. Duge haljine izrađene su od materijala koji obavijaju siluetu otkrivajući najnježnije i najljepše od ženskog tijela dok su čipke u pastelnim bojama pudera, vanilije, zlata ili nježne roze boje odličan odabir za žene koje vole eleganciju davnih 40-tih godina prošlog stoljeća.

Ivica Skoko

“Uistinu sam često inspiriran ovim, po meni najljepšim razdobljem, pa se i kolekcija referira na te divne godine ženstvenih krojeva, bogatih silueta, skupocjenih materijala. Kolekcija se sastoji isključivo od haljina kratkih, midi i maxi dužina, a pri izradi svih haljina utrošeno je jako puno ručnog rada. Bit će ovo svakako jedna od mojih najraskošnijih revija dosad”, najavljuje Skoko.

Ivica Skoko

U kolekciji dominira čipka koju koristi u raznim kombinacijama, od klasične francuske čipke s bogatim 3D cvjetnim teksturama do makrame čipke i posebno zanimljive čipke vezene od satenskih vrpci. Spajanjem različitih tekstura, krojeva i materijala, dizajner uspješno stvara modele koji odišu glamurom i ostavljaju bez daha.

Ivica Skoko

Revija na kojoj će Ivica Skoko predstaviti svoju novu kolekciju na rasporedu je u subotu, 19. ožujka, finalnog dana Bipa fashion.hr-a koji će se održati 21. put, od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma. U pet uzbudljivih dana predstavit će se etablirana dizajnerska imena: eNVy room, Ivica Skoko, Ivica Klarić, ELFS, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, ali i mlade nade modne scene koji će u sklopu petodnevnog programa predstaviti svoje modne vizije: Hedra design by Ana Jagić, AnaBo.

Komentari