Kći Hameda Bangoure u ulozi modela

Nakon što je u modnoj agenciji Hameda Bangore u top model stasala Ljupka Gojić Mikić, danas se njegova kći Zara našla u ulozi modela za Ljupkin modni brend Jolie Petite

Brend Jolie Petite predstavlja svoje nove modele za aktualnu zimu i donosi nove upečatljive, a istovremeno iznimno nosive odjevne komade. Kvalitetno, bogato pletivo, mekane majice s kapuljačama koje krase volani na rukavima, military parka, popularni sweatshirts – sve vas čeka u novoj kolekciji uspješnog hrvatskog brenda iza kojeg stoji obitelj Gojić. Zara Bangoura, kćer Kristine Jakovac Bangoure i Hameda Bangoure, novo lice na domaćoj modnoj sceni čije vrijeme tek dolazi, utjelovila je idealnu mladu Jolie Petite djevojku i pokazala kako ovaj brend može funkcionirati u opuštenim dnevnim prilikama, ali i onim koje zahtijevaju pomalo drugačiji i ‘edgy’ stil. Oversized pulover savršeno se stopio s metalik haljinom u istoj boji, a svaki od Jolie modela ukrašavaju njihove curice koje daju prepoznatljivu zaigranost cijeloj kombinaciji.

Zara Bangoura

Zimski noviteti donose tamno plavu majicu s kapuljačom Ema, sivu majicu s kapuljačom s upečatljivim leđima Eni te žutu haljinu Dunja i pamučni sivi kombinezon s printom.

Zara Bangoura

Jolie Petite u ovom editorijalu također po prvi put predstavlja i narukvice sa svojim potpisom koje krasi lik Jolie curica.

Zara Bangoura Zara Bangoura

Kao lokacija za snimanje poslužio je dio grada u kojem je odrasla začetnica brenda, Ljupka Gojić Mikić, zagrebačka Knežija – gdje se danas i nalazi showroom Jolie Petite. Školska igrališta i okružje jedne tipične zagrebačke četvrti poslužili su kao kulisa za zimski street style i istaknuli nosivost i lakoću kombiniranja ovih modela.

Zara Bangoura Zara Bangoura Zara Bangoura

Više fotografija pogledajte na portalu Journal.hr

Komentari