Koja je tajna njezine vitke linije?

Vojvotkinja Kate najčešće jede vegetarijanske obroke, a uživa i u pikatnim začinima koji su zaslužni za njezin brz metabolizam. Što još, doznajte u nastavku

Za vojvotkinju od Cambridgea Chaterine zna se da izbjegava meso kad je god moguće te da uživa u pikantnim okusima. Kombinacija povrća i pikantnih začina, koji ubrzavaju metabolizam te izbjegavanje nezdravih grickalica (popusti jedino kad sa suprugom ode na košarkašku utakmicu, a tada gricka kokice), njezina su formula za vitku liniju. Kada je bila u sedmom mjesecu trudnoće s princom Georgeom, Kate je najviše uživala u domaćim vegetarijanskim jelima koje je za nju pripremao indijski par Chan i Hash Shingadia, koji su u blizini njezina doma u Berkshireu držali trgovinu prehrambenih proizvoda. Da ljubav ide kroz želudac, svjedoči i podatak da je ovaj par bio pozvan i na kraljevsko vjenčanje.

Za razliku od svojeg supruga Williama, princeza Kate voli pikantne začine, pa kad je lani bila u kraljevskom posjetu Indiji, to je bio raj za njezino nepce. A tamo su se baš svi trudili ugoditi dami. Tijekom kraljevskog posjeta Indiji, odsjeli su u hotelu Taj Mahal Palace, a tamo joj se najviše svidio specijalitet chefa Raghua Deora, Indijca, vegetarijanski kebab i curry od leće.

Tijekom kraljevskog posjeta Indiji u travnju prošle godine Kate je uživala i u gastronomskom smislu, jer voli pikantne okuse

No britanski kraljevski ne odriče se u potpunosti mesa: rado jedu janjetinu, a upravo su to meso (naravno, organski uzgojeno) pripremili i svojim gostima na vjenčanju 2011. Kada su lani bili na jednom festivalu hrane jako im se svidjela janjetina prema receptu šefa Vikram Vija, također Indijca, a pripremio je janjetinu mariniranu u vinu, posluženu na ražnjićima s curry umakom.

Majka princa Georgea i princeze Charlotte priznala je kako je njezino umijeće procjene dobrih zalogaja bilo na kušnji tijekom prvog Božića u Sandringhamu s britanskom kraljevskom obitelji. Tada je kao dar kraljici Elizabeti donijela teglicu domaćeg ‘chutneya’ njezine bake, tj. slatko-kiselog umaka sličnog dalmatinskoj šalši, kojeg vojvotkinje od Cambridgea obožava.

Komentari