Koje modele obuće Severina predlaže za jesen?

Severina je i dalje zaštitno lice za Mass

Bezvremenska ljepota Severine i njezin poput magneta privlačan ženstveni stil s dozom seksepila ponovno su poslužili kao inspiracija u nadolazećoj modnoj kampanji za MASS obuću za sezonu jesen – zima 2016./2017. Stoga je Severina još jednom ‘uskočila’ u najatraktivnije modele sezone iz Massa, te je koketirajući s kamerom i ovog puta zabljesnula u nekoliko trendy izdanja.

Mass Severina Making off 01

Čiste i jednostavne linije protežu se kroz nekoliko modnih stilova – od ozbiljnog, casual i ležernog izgleda, pa sve do elegantne i sofisticirane varijante.

Na snimanju nove Mass kampanje ponovno se okupila provjerena ekipa u kojoj je iza fotografskog aparata stajala Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, za styling Petar Trbović, dok je za frizuru zaslužan Martin Posavec.

Magična, zavodljiva i provokativna Severina novom se kampanjom odlično uklopila u još jednu Mass modnu priču, koju odlikuje raznovrstan i širok izbor svjetski poznati brendovi obuće. Nova kolekcija jesen-zima 2016./2017. može će pronaći u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske.

Komentari