Kolekcija Diane Viljevac inspirirana Mediteranom

Dizajnerica Diana Viljevac predstavlja kolekciju proljeće/ljeto

U novoj kolekciji dizajnerice Diane Viljevac za sezonu proljeće/ljeto prevladavaju prozračni materijali, a boje koje prevladavaju u ovoj kolekciji su bijela, narančasta, boja pijeska,roza i lila u kombinaciji s raznim bojama čipke. Materijali koji su korišteni su organdi, til, pliš, likra, pike, pamuk i neizostavna čipka.

Diana Viljevac

Ovog puta Diana donosi kolekciju inspiriranom duhom Mediterana, a svojim haljinama pokušava dočarati ljepotu plavoga mora, sive pješćane plaže, lagani povjetarac u sparini ljetne noći. More, preplanula put, topli ljetni dani, relaksacija, odmor, dio godine u kojem svi naviše uživaju, sve je to nit vodilja kojom se ovog puta vodila Diana. Dizajnerica je htjela prenijeti opušteni, a elegantni duh kroz ovu kolekciju.

Diana Viljevac

Modeli su bazični i nosivi, ali s malim pomakom u krojnim dijelovima gdje je ubačen volumen. S obzirom na jednostavnost modela, ručno su našiveni cvijetovi čipke kako bi ipak dali dozu glamura u svakoj kombinaciji. Look je upotpunjen s unikatnim nakitom Ive Viljevac.

Diana Viljeva

Foto: Goran Matijašec

Komentari