Kolekcija jesen/zima by Aleksandra Dojčinović

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović snimila je kampanju kojom predstavlja svoju kolekciju jesen/zima 2015/2016

Kolekcija Aleksandre Dojčinović jesen/zima 2015/2016, koja izlazi usporedno s highstreet kolekcijom koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Hrvatskoj i inozemstvu, drugačija je od Lei Lou ljetne buntovnice i vraća nas u neka divna prošla vremena. Kosa pomno spletena u pletenice, diskretan make up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala.

Lei Lou FW2015

 

Profinjenost i elegancija postignuta je ovaj put kombinacijom vune i svile, a Lei Lou zima nikada nije izgledala privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti cijeloj priči daju oni izrađeni od kašmira.

Lei Lou FW2015

U kolekcijama ove dizajnerice već smo navikli na to da se posebna pažnja posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani evoluirali u najromantičnije do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita.

Lei Lou FW2015

Nove Lei Lou kolekcije uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa nas tako i u ovoj očekuju rukavice, šeširi i novi modeli Lei Lou torbica, koje su opet nešto manjih dimenzija, no i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje.

Lei Lou FW2015

Preporučujemo

Komentari