Koloristička kolekcija hit torbica

Dizajnerice Ivica Nola i Rijana Hadžić, vlasnice brenda Nohaa, predstavljaju svoju kolorističku kolekciju torbica proljeće/ljeto 2015

Talentirane mlade dizajnerice Ivica Nola i Rijana Hadžić već su pronašle svoje mjesto na hrvatskoj modnoj sceni. Jer, gotovo da i nema trendseterice koja nije čula za njihov brend Nohaa ili se makar okrenula za ponekom ‘Nohaa djevojkom’ u središtu Zagreba, Splita…

I RTL-ova voditeljica Marijana Batinić s ponosom i rado nosi Nohaa torbice, a dizajnerice čiji rad jednostavno obožava, ovaj put predstavljaju aktualnu kolekciju svojih uradaka.

“Ove sezone odlučile smo se da naše najpopularnije Nohaa modele torbica osvježimo žarkim bojama koje su idelane za ljetne kombinacije. Kolekcija se sastoji od modela idealnih za dnevne i večernje lookove. Sve torbe ručno su izrađene te napravljene od visokokvalitetne eko kože”, kazale su dizajnerice Ivica i Rijana.

U njihovoj novoj proljetno/ljetnoj kolekciji torbi prevladavaju žarke boje, poput žute koja im je favorit ove sezone. Modeli su bazirani na geometrijskim oblicima, a mnoge modele krase hit resice i volančići, kojima su Ivica i Rijana unijele vedrinu u svaki model.

“Svaka naša torba individualna je priča za sebe, te posebna i unikatna. Zbog toga svaki model torbe ima svoje ime, kao što su Fenda, Majola, Kiara, Erica, Lalita… A ono što je ključno, u svaki naš model torbe utkano je jako puno ljubavi, strpljenja i truda kako bi svaka naša klijentica bila zadovoljna, jer samo je to ono što nas, kad je o poslu riječ, istinski usrećuje”, zaključile su ove dvije talentirane dizjanerice.

Komentari