Koloristička moda

Nova kampanja studija Boudoir za kolekciju 'Bloom Noir'

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu ne samo domaćih nego i regionalnih modnih kampanja. Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju ‘Bloom Noir’ snimljena je u režiji modnog fotografa Mladena Šarića te prezentira nevjerojatan spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije.

boudoir_1-8

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

boudoir_1-7

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije ‘Bloom Noir’.

boudoir_1-4

‘Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom’, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

boudoir_1-5

Komentari