Kombinacije koje predlažu Guess i Marciano

Bezvremenska crna elegancija od glave do pete

Crna je sinonim za eleganciju, a kombinacije u ovoj boji su idealan spoj modernog, lijepog i praktičnog kada su dnevne i večernje varijante u pitanju.

marciano

Dobra strana ove kombinacije svakako je što je doista elegantna i prikladna za svaku priliku, a svojom jednostavnošću garantira da neće uskoro izaći iz mode.

guess-2

Guess kolekcija za žene donosi luksuzne tkanine, antilop elemente i decentnu čipku. Haljine se prilagođavaju silueti, definiraju ženstvenost i dolaze u nekoliko dužina od kraćih do dužih. Izrazito su popularne i maxi suknje te neizostavni kombinezoni. Male torbice u crnoj boji idealne su za večernje izlaske i stilsku dominantnost.

marciano-3

Marciano kolekcija inspiraciju pronalazi u orijentalnoj kulturi. Glamurozni lagani i sjajni materijali poput satena, korišteni su za haljine i topiće, koji u kombinaciji s tradicionalno ‘muškim’ načinom krojenja daju zanimljiv štih kolekciji. Minimalističke siluete poigravaju se kolekcijom dajući zanimljivu dozu kontrastnih elemenata te alternativu svakodnevnim casual kombinacijama.

marciano-2

Marciano kolekcija nudi elegantnu ženstvenost koja se odražava u klasičnim elementima poput male crne haljine ili pencil suknje.

Kolekcija pruža autentičan osjećaj sofisticiranosti koja ispisuje snažnu osobnost i zavodljivost.

Komentari