Krzno i tenisice, mogu li zajedno?

Street style scena raste iz sezone u sezonu i apsolutni je hit na ulicama Pariza, Londona, Amsterdama, Berlina. Nova LUKABU kolekcija posvećena je svim trendsetericama koje vole udobne i oversize komade s visokim naponom iskričavih i sjajnih tekstura koje ove sezone pršte elektro-luksuzom. Inspirirana slobodom ženskog identiteta i stila, kultni modeli Nike tenisica te drugi dojmljivi i originalni street style komadi iz kolekcije predstavljaju savršen mix NIKE carstva i odvažnog Lukabu dizajna. To je high street style kolekcija koja je zamišljena da se savršeno spaja s bombastičnim krznom.

lukabu-nova-kolekcija-za-novine-4

 

‘Želimo prikazati urbanu ženu u bundi s tenisicama na nogama kako juri na poslovne sastanke ili mame koje jure za klincima’, kaže dizajnerica Marina Jerant.

lukabu-nova-kolekcija-za-novine-1

Inspirirajući se energijom životnog tempa nastale su asimetrične kožne suknje u boji, hlače s metalik efektom, print majice, bunde od eko krzna s eksplozivnom paletom boja i kaputi koji simboliziraju žensku slobodu, hrabrost, emancipiranost i uživanje u vlastitoj mašti bez imalo zadrške.

lukabu-nova-kolekcija-za-novine-3

Komentari