Kultni Reebok modeli i street style komadi by Melody Ehsani

Reebok Blacktop Pump i Freestyle Hi u dominantnim trobojnim kombinacijama

Reebok Classic nastavlja ekskluzivno modno putovanje s američkom dizajnericom Melody Ehsani, koja je za sezonu jesen/zima 2015. osmislila dominantnu trobojnu Capsule kolekciju. Inspirirana slobodom ženskog identiteta i stila, kultni modeli – Blacktop Pump i Freestyle Hi, te drugi dojmljivi i originalni street style komadi, predstavljaju savršen mix bogatog Reebok nasljeđa i odvažnog Melodynog dizajna.

REEBOK_COLLECTION

U ovoj se kolekciji jasno odvažila za crvenu, crnu i bijelu boju kojoj je dodala vlastiti pečat vidljiv kroz atraktivne pisane melodiozne poruke o ljubavi. Nastavljajući se na tradiciju, Melody i dalje koristiti svoj stilizirani potpis. U linijama Blacktop Pump i Freestyle Hi, revidira kultnu piton teksturu u novi modni izričaj ispiriran ritmovima polke i twista. Svim komadima postigla je izvanrednu ravnotežu između sporta, udobnosti i ženstvenosti bez ugrožavanja stilskih apetita.

Crvena haljina dugih rukava s monokronim, crno bijelim cik-cak linijama, referira se na kultni Reebok 80-Freestyle Hi, dok crne hlače, s bijelom bočnom prugom odaju laskavi sportski luksuzni šarm. Inspirirajući se energijom Los Angelesa, nastao je šorc u mrežastim crveno-crnim uparenim blokovima.

Za modni izlog ove nove kolekcije, Melody i Reebok Classic udružili su snage s Hassanom Hajjajom, uglednim marokanskim fotografom i umjetnikom s londonskom adresom, koji je iz ove kolekcije stvorio seriju Masterpiecea apstraktnog dizajna. Ove jedinstvene umjetničke i atraktivne fotografije prodaju se isključivo u Gusford galeriji u Los Angelesu.

Komentari