‘Lutkice za živce’ Little Frida

Mala 'lutkica za živce' punjena je slavonskom lavandom i na vas će djelovati smirujuće i opuštajuće

Vrijeme je darivanja, vrijeme radosti ali i vrijeme stresa kojem smo svakodnevno izloženi. Upravo kroz svoj lik ‘Little Frida’ dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik liku Fride Kahlo koji koristi kao motiv na svojim tunikama, majicama, nakitu i torbama udahnula je nov život. Izrađena je mala ‘lutkica za živce’ punjena slavonskom lavandom koja će na vas djelovati smirujuće i opuštajuće. ‘Lutkica za živce’ zbog svog svojstva lavande umirit će vas, ublažit će vam stres, osloboditi vas depresije, migrena, napetosti i umora.

Etna Maar

Samo za ovu priču glumica Nera Stipičević utjelovila je lik ‘Little Frida -Fride Kahlo’ na sasvim jedan drugačiji način, način Etne Maar.

Etna Maar Etna Maar

 

Lik ‘Little Frida’ nastao je kao ideja za dječju kolekciju prikazanu u travnju na KidsFashion weekendu i predstavlja dizajneričin doživljaj lika poznate slikarice Fride Kahlo.

Lik Fride kao djevojčice naslikao je specijalno za Etnu Maar akademski slikar Zoran Šimunović. Iz te priče nastali su kasnije i proizvodi za ‘odrasle’ djevojčice –tunike, majice, nakit i torbe, a kao zanimljiv i praktičan poklon za predstojeće blagdane lansirana je i ‘lutkica za živce’.

 

Etna Maar

Komentari