Magična modna priča ‘Around Midnight’

Nova kolecija Charlie designa zove se About Midnight

Još jedna u nizu magičnih priča proizašla iz suradnje Charlija design s Mare Milin. Kampanje koje uživaju gotovo kultni status na hrvatskoj modnoj sceni još jednom podižu visoko ljestvicu. Dva puta godišnje inspirativni vizuali prenose nas u imaginarni Charlijev svijet i zarobe nas svojom ekspresijom. Skulpturalne monokromatske forme pune su skrivenih detalja poput rupa i ringova, a igra kontrasta tako tipična za Charlie dobiva jednu novu dimenziju u tamnom ton sur ton looku. Nosivi elementi inspirirani su retro futurizmom i s lakoćom se kombiniraju. Vizuali odišu snažnom dramatikom, a istovremeno su nabijeni avangardnom ženstvenošću koju je teško kopirati.

Mare se poigrala posebnom tehnikom snimanja i filterima te dobila neočekivane sjene i dodatnu začudnu atmosferu cijele priče.

Jedna do najdojmljivijih suradnji na hrvatskoj modnoj sceni dobila je svoju potvrdu i izvan granica. Početkom prosinca Charlijevi vizuali u velikim formatima te video projekcijom i odabranim komadima odjeće bit će predstavljeni na izložbi u Beču u Die Kleinste Galerie im Wien.

Komentari