Magična modna priča Charlie designa

Charlie design predstavlja kolekciju jesen/zima 2015/2016, kampanjom koju potpisuje modna fotografkinja Mare Milin

Gotovo je nemoguće promatrati nove vizuale Charlie designa, a da ih nesvjesno ne počnete uspoređivati sa slikama kampanja iz najprestižnijih modnih časopisa.

Charlie design Charlie design

Kod Loredane ništa nije prepušteno slučaju i njezina estetika, čista i avangardna lišena je svega suvišnog, a opet djeluje upravo magično. Ljepota njene kreativnosti snažno je podcrtana crno-bijelom pričom u kojoj upravo crna igra glavnu ulogu i pretače se u tisuću nijansi. Charlie svoju prepoznatljivu estetiku gradi upravo na igri kontrasta; te s lakoćom spaja suprotnosti.

Charlie design Charlie design Charlie design

Organdij funkcionira s krznom, neopren s najfinijom kožom, ručno rezana koža spojena je s gumom. Kombinezoni, haljine, kaputi potpuno su kompatibilni i osnaženi gumenim nakitom te ručno rađenim cipelama iz Charlie kosmosa.

Charlie design Charlie design Charlie design Charlie design

Koncept koji je savršeno dočarala mlada Ivona Bevanda – Talia model. Make-up potpisuje Simona Antonović, a frizuru Studio Mila. Spoj Charlie i Mare Milin uvijek iznova oduševljava te svaki put priča novu magičnu modnu priču koju je teško kopirati.

Pogledajte i video:

Preporučujemo

Komentari