Miris božanskog nadahnuća dragocjen kao dragulj

Bulgari predstavlja Aqva Divina, novi dragulj rođen čudesima Sredozemnog mora

To je zemlja svjetlosti i mirisa u kojoj nevjerojatni voćnjaci nježno vode prema moru, do centra Gaia, Majke Zemlje. Svijet koji je u obliku ženstvenost kroz tisuću boginja. Rimski draguljar izabrao je postolje za Aqva Divina: duboko zaronite u drevne grčke i rimske korijene Bvlgari, transporteri ljepote i senzualnosti. U stalnoj igri zrcala, mirisni i estetski jezici međusobno se nadopunjuju: drago kamenje i mirisi postali su suvremeni talismani, koji potiču sjećanje poput ispisa ostavljenog na koži. Utjelovljuje harmoniju prirode blaga, poput Venere na prvi svjetski osvit, AQVA Divina se objavljuje kao dragocjeni biser u ljusci.

VENERINA LJEPOTA
Izvor inspiracije

Venera – Afrodita za Grke – rođen iz tryst između Gaia, zemlje, Urana, i neba, kuće bogova. Izvorno je bila kozmička božica univerzalne plodnosti, tada je postala božica ljubavi i ljubavnica Adonis. U imaginarnom muzeju koji je Bvlgari stvorio kako bi proslavili svoju 130. godišnjicu, pobjednička Venera ponovno se pojavljuje 1485. u svojoj radionici u Firenci, Sandro Botticelli, bivšeg zlatara, nije bio svjestan da je revolucionirao sliku ženstvenosti. Već neko vrijeme, jedan predmet posebno je fascinirao intelektualce dana kao da ponovno čitataju Plinije Drevni i Ovidije Metamorfozu: Venera. Tako se pojavljuje Botticellijeva Venera. Vječni simbol ženske ljepote ponovno razmotren Aqva Divinom. Stojeći na svojim kolima školjaka, pod tušem od magnolije, ona utjelovljuje savršen sklad i harmoniju. Sa svojom živahnom plavom kosom, njezina podatna struka, njezini zaobljeni bokovi, delikatne noge, to je Venera čije oči sadržavaju beskonačnu nježnost,na prvom koraku uspinje se na podij renesansnih ljepotica

Venera u očima Buvgarija

Očaran probuđenom ljepotom Botticellia, danas Bvlgari predlaže mirisnu verziju ovog arhetipa ženstvenosti. Od mirisa do boce, Aqua Divina je koncentracija nedostižne ljepote i sjaja. Ova Venera pripada vodi koliko svojih obala obiluje svjetlošću i suncem: more i Majka Zemlja u čvrstoj kombinaciji. Izvor fizičke radosti, plodnosti i najviše putenosti.

Karizmatični i blistav

Od 1960-ih na odijelima, slika ženstvenosti odzvanja u suvremenim prosorima koji se pojavljuju na rivijeri kroz objektiv fotografa.
To je nacrt revitalizirane i moćne ženstvenosti koja AQVA Divina privlači i danas. Karizma je u duboko slobodnoj i blistavoj ženi. Ona ima sjaj mladosti i ljepote. AQVA Divina u reklamnu kampanju uvodi novu ženu u mirisni i kreativni svemir Bvlgarija. Model Magdalena Frackowiak predstavlja zlatnu boginju koja izranja iz valova, ikona zavođenja. Ona utjelovljuje prirodnu senzualnost. Sklad pronađen na kraju. U scintillating, zlatna atmosfera poput sunca koja se reflektira na moru ona ima solarnu milost, senzualno i spontano.

Nova kampanju – snimao je fotograf Mark Segal – budi miris božanskog nadahnuća i njegove suština, dragocjen kao dragulj na koži. To odražava Bvlgarijev cijeli svemir – draguljar, parfumijer, i kreator imaginarnog svijet – na taj način ojačava svoju duboku sklonost za sve koji slave ljepotu svijeta.

PARFEM KAO KAP SVIJETLA NA KOŽI

U svojoj stalnoj potrazi za ultimativnim luksuzom, Bvlgari radi sa svjetski najpoznatijim parfemima, koji neumorno traže prirodne najdragocjenije elemente i okrenuti su naprednim tehnologijama kako bi dodali nove aspekte svojim kreacijama i izolirali suštinu svakog sastojka. Majstor parfema Alberto Morillas je stvorio Eau de Toilette s jednim potpisom za koju je zaronio u svoje uspomene iz djetinjstva na obalama Mediterana. Za ovu novu Veneru, koja se ponovno rađa u srcu valova Mediterana, on je zamislio miris -‘slanog cvijeta’ – prizivajući suncem poljubljenu kožu kako izranja iz slane vode. Njezina gola koža zrači senzualnim parfemom, prepun sastojcima koji slave more, sunce i ljeto.

GLAVNE NOTE

Bergamot –Đumbir
Kao sjajan val svježine, bergamot udiše vodeni povjetarac sa cirkusnim notama na kojim rozi đumbir baca svoje refleksije, pjenuša se kao voda svjetlucava pod suncem. Briljantna i duhovita energija koja razigrava osjetila pojačavajući val.

SREDIŠNJE NOTE

Magnolia – Dunja
Šarm magnolije ispunjava srce. Okupan u svjetlu, njene latice nježno izražavaju žensku ljepotu načinjenu mekoćom i elegancijom. Auru sjaji, sublimirajući zračenje dunje pridonosi voćnom i raskošnom tonalitetu.

BAZNE NOTE

Jantar- pčelinji vosak
Stvara miris pohotne ovisnosti. Jantar miluje kožu, kao prekrasan melem. Eliksir čiste senzualnosti sa puderastim, drvenastim i senzualnim tonovima. Uzvišen božanskim teksturama pčelinjeg voska.

Foto: Press

 

 

Komentari