Moda insprirana likom Alise u zemlji čuda

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom

Za sezonu jesen/zima 2016/17. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu al svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

Kolekcija jesen/zima 16/17 simboličnog naziva ‘Alice was here’ inspirirana je likom Alise (Alisa u zemlji čuda i Alisa iza ogledala). Prikazuje modele voluminoznih kaputa i jakni, pletenine, tunika i haljina neobičnih formi crvenih, crnih i plavih tonova, a opet tako svakodnevno primjenjivih. Svi modeli iz kolekcije međusobno se mogu kombinirati, a izrađeni su od kvalitetnih vunenih i pamučnih tkanina, s kožnim detaljima.

Baš kao i Alisa, tako i dizajnerica ASP svake sezone iz svog sna stvori novu modnu priču i priredi nove modne uloge za sve one koji se ne boje upasti u ‘zečju rupu’ kako bi doživjeli novu modnu avanturu Etne Maar.

Komentari