Modna avantura dizajnerice brenda Etna Maar

Dizajnerica brenda Etna Maar svoje je modele predstavila na međunarodnom sajmu STITCH u New Yorku

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja djeluje iza imena ETNA MAAR ove godine proslavila je 10 godina modnog djelovanja na domaćoj modnoj sceni. Uvijek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, dizajnerica već godinama sudjeluje na eminentnim sajmovima mode diljem Europe i svijeta izlažući svoje modele u potrazi za novim modnim avanturama. Ovaj put svoje modele predstavila je na međunarodnom sajmu STITCH u New Yorku, gdje je modele za sezonu unaprijed predstavila buyerima diljem svijeta.

Sajam mode STITCH – okuplja dizajnere iz cijelog svijeta, njih preko 1000 izlaže svoje modele u potrazi za novim tržištima jer svi vjeruju u staru američku izreku ‘Ako uspiješ u Americi – uspio si svugdje’.
Sam sajam izvrsna je platforma za testiranje vlastitog dizajna s obzirom na veliku konkurenciju, no budući da je ovo treći put da je brend Etna Maar zastupljen na američkom tržištu svakako je dobar pokazatelj da dizajnerica ima čvrsto izgrađenu viziju budućnosti svoga brenda.

Etna Maar

Etna Maar

Odlazak u New York, bila je prilika i za upoznavanje samog grada i potraga za nekim novim inspiracijama, a upravo mjuzikl na Broadwayu ‘Fantom u operi’, koji je ostavio najimpresivniji dojam na samu dizajnericu, zasigurno će ostaviti trag u kreiranju novih kolekcija.

Preporučujemo

Komentari