Modno A’marie ljeto

Dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja svoje kreacije za nadolazeće ljeto

Neutralne boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima. Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A’marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu.

A'Marie

 

Dugi ljetni dani i svečane prigode na A’marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima – pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri.

A'Marie

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A’marie ljetnom editorijalu ‘Intuitivno ljeto’ koji prenosi atmosferu toplog ljetnog dana u kojoj svaka od njih može biti upravo ono što jest.

Komentari