Monika Sablić s Ivom Leko u svojoj novoj kampanji

Nakon što je s Ivom Leko predstavila ljetnu kolekciju, dizajnerica Monika Sablić zimsku je kolekciju predstavila u istom društvu

Slatka, ženstvena, moderna i jako seksi – tako ženu ove zime vidi splitska dizajnerica Monika Sablić, čija je nova kolekcija nadahnuta jednom od najpopularnijih zavodnica među književnim i filmskim likovima – Lolitom. No Monikina Lolita nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna žena koja otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim minikompletićima i suknjama te iznad svega u haljinama i kombinezonima od čipke. Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala kreatoricu za njezinu Lolitu koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi.

Kako naglašava Monika, Lolita je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče ‘La Vita e Bella’ te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko. Supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda.

Preporučujemo

Komentari