Monika Sablić s Ivom Leko u svojoj novoj kampanji

Nakon što je s Ivom Leko predstavila ljetnu kolekciju, dizajnerica Monika Sablić zimsku je kolekciju predstavila u istom društvu

Slatka, ženstvena, moderna i jako seksi – tako ženu ove zime vidi splitska dizajnerica Monika Sablić, čija je nova kolekcija nadahnuta jednom od najpopularnijih zavodnica među književnim i filmskim likovima – Lolitom. No Monikina Lolita nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna žena koja otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim minikompletićima i suknjama te iznad svega u haljinama i kombinezonima od čipke. Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala kreatoricu za njezinu Lolitu koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi.

Kako naglašava Monika, Lolita je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče ‘La Vita e Bella’ te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko. Supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda.

Komentari