Najposebnija modna priča Monike Sablić

Splitska dizajnerica Monika Sablić predstavlja svoju najposebniju modnu priču

Riječ je o slavljeničkoj kolekciji kojom popularna Splićanka obilježava pet godina rada svog atelijera. Rođendanski komadi iz radionice ove kreatorice prepoznatljive po svom izrazito ženstvenom stilu, nastavak su njezine modne romanse koja se od prvog dana okreće oko haljina i kombinezona pročišćenih i sofisticiranih linija.

Iva Leko

No, kako se i očekuje od obljetničke linije, s ovom ljetnom kolekcijom koju je simbolički nazvala ‘La vita è bella’, Monika nam otkriva i svoje drugo lice. Dizajnerica po prvi put otvoreno koketira sa seksepilnošću, a osim u materijalima u kojima prevladavaju čipka i svila, ta je igra vidljiva i u naglašenim dezenima te atraktivnim krojevima smišljenim tako da ističu prirodnu ljepotu ženskog tijela.

Iva Leko Iva Leko

Iako se u proteklih pet godina i sama uspješno okušala u ulozi modela svoje odjeće, čast da bude zaštitno lice njezine slavljeničke kolekcije dizajnerica je dala bivšoj manekenki Ivi Leko.

Iva Leko Iva Leko

Kampanja s Ivom snimljena u jednom od najljepših dijelova Splita, na brdu Marjan, ujedno je najava Monikine velike, druge, samostalne revije koja će se održati u Splitu krajem svibnja.

Iva Leko

 

Komentari