Nakit za odvažne muškarce

Nakon prošlogodišnjeg lansiranja prve kolekcije za muškarce, za novu kolekciju dizanerica nakita Iva Viljevac se nada da će doživjeti isti uspjeh

Nakon svih ovih godina rada, poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac po prvi put udružuje snage s javnom osobom za predstavljanje svoga rada. Poznati redatelj i glumac Miran Kurspahić savršeno utjelovljuje muškarca koji je suvremen, moderan. Muškarca koji se ne libi eksperimentirati i muškarca koji zrači. Sve ono što u sebi sadrže muške narukvice Ive Viljevac.

Miran Kurspahić

Nova kolekcija nakita za proljeće/ljeto 2016 namijenjena je muškarcima sa stilom koji se itekako žele izdvojiti iz mase. Pleksiglas detalji na nautičkom konopu te metalizirani privjesci u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i drugim bojama podići će svaku odjevnu kombinaciju.

Miran Kurspahić

“Narukvice za muškarce koje sam dizajnirala u skladu su sa svjetskim trendovima, ali ipak drukčije od svega viđenoga. Osim popularnog sidra s nautičkim konopima u raznim bojama, vašu kolekciju modnih dodataka mogu upotpuniti i narukvice s kormilom i mrtvačkom glavom na nautičkom konopu. Metalizirani elementi ove sezone u svijetu modnih dodataka vrlo su popularni, stoga čak i novi pleksiglas privjesci odaju dojam metaliziranih privjesaka. Narukvice su vrlo raznolike, pa vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe, neovisno o dobi ili zanimanju. Glavnu ulogu u kampanji dala sam Miranu Kurspahiću, jer to je muškarac sa specifičnim stilom koji zna što i kako želi, te se ne ustručava to izraziti, pogotovo u svom modnom izričaju. Ponosna sam što mogu reći da je on jedan od prvih vlasnika novih modela narukvica i nosi ih savršeno, na sebi svojstven način”, izjavila je dizajnerica Iva Viljevac.

Miran Kurspahić

Još jedna zanimljivost ovih narukvica je ta da su one, iako dovoljno muževne, prilagođene i ženskom dijelu publike, tako da ju svaka dama i fashionistica može nositi.

Komentari