Naočale za kompletan street style look popularnih rokera

Virovitička rock skupina Vatra, drugu sezonu za redom odlučila se nagraditi sunčanim naočalama globalno renomiranog brenda Police kako bi spremni dočekali novu sunčanu sezonu

U savršenoj sintezi funkcionalnosti i estetike, retro-futurističke inačice prepoznatljivog Police stila osvojile su vatrenu ekipu, na čelu s frontmenom Ivanom Dečakom, koja se izvrsno zabavila birajući favorite iz nove kolekcije za ljeto 2016. Uz profesionalne savjete stručnog osoblja Endi centra u zagrebačkoj Areni, omiljeni rokeri pronašli su odvažne modele u skladu s najnovijim trendovima i tehnologijama za idealno upotpunjenje svog urbanog modnog izričaja.

Ivan Dečak

 

Ivana Dečaka na prvi je pogled osvojila zvijezda nove Police kolekcije – SPL152 model od metala i acetata kod kojeg su leće osjenčane zelenom nijansom, a okviri povezani dvostrukim mostom i dekorirani jedinstvenim drvenastim efektom. Ovom kreativnom i inovativnom stilu nije odolio ni Mario Robert Kasumović, dok se Mihael Kurjančić odlučio za drugu inačicu popularnog modela upotpunjenu 2D dizajnom koji podsjeća na tkaninu. Robert Kelemen izdvojio se kao ljubitelj kultnih klasika četvrtastog oblika koji su u novoj Police kolekciji reinterpretirani na moderan način, dok se Tomislav Franjo Šušak odvažio na savršen mix retro stila te suvremenih oblika i materijala.

Ivan Dečak

Novi Police modeli odlučnog i smjelog stila savršeno su naglasili originalan, street style look popularnih rokera, dok će im njihova besprijekornu funkcionalnost ovo ljeto osigurati neometano uživanje u vrućim nastupima. Aktualna kolekcija talijanskog brenda Police odražava više od 30 godina povijesti koje su ovaj brend pretvorile u jedan od najznačajnijih u svijetu optike, a rezultat su modeli odvažnih, suvremenih oblika, materijala i boja, upotpunjeni klasičnim, vintage detaljima.

Vatra

Dečki iz Vatre nisu se morali penjati na krov četrnaestice kako bi se uvjerili u vrhunsku kvalitetu novih Police modela; krov Arena Centra poslužio im je kao idealna kulisa da ovjekovječe novi look savršeno zaokružen originalnim Police sunčanim naočalama, nezaobilaznim modnim dodatkom za nadolazeću ljetnu sezonu.

Vatra

Komentari