Naomi Campbell simbolizira talijansku ljepotu i eleganciju

Nova Yamamay božićna kolekcija savršeno je prikazana kroz zavodljiv pogled, besprijekornu kožu i impresivno tijelo prvog britanskog super modela – Naomi Campbell

Buntovna, snažnog, neovisnog duha i inspirativne snage, jedna od najprepoznatljivih modnih ikona, poznata kao Crna pantera, obilježila je svijet mode te postala prvi tamnoputi model na naslovnici prestižnih časopisa poput Time magazina i Voguea.

Naomi

Kraljica modnih pisti, u Yamamay kampanji, pozirala je pred objektivom jednog od najistaknutijih modnih fotografa – Marija Testina. Za ovu kampanju, osim fotografskog umijeća, Mario Testino pokazao je kako je prije svega umjetnik, komunikator, ali i veliki profesionalac s dugogodišnjim iskustvom u svijetu modne industrije.

Naomi

Istinska poveznica između Naomi i Yamamaya prikazana je kroz zadivljujuće, senzualne, ali i slike ispunjene emocijom. Osim što igra glavnu ulogu u novoj kampanji, Naomi Campbell dizajnirala je jedinstvenu i limitiranu kolekciju ‘IAMNAOMICAMPBELL’ koju prožima istinski duh jake, seksi i zavodljive žene obuhvaćene ovom jedinstvenom božićnom pričom.

Senzualno crne, seksi crvene i kraljevski ljubičaste nijanse obogaćene su luksuznim detaljima koji ovu kolekciju čine izrazito poželjnom. Ova ekskluzivna suradnja uključuje sedam linija koje se međusobno razlikuju, ali svaka od njih ima zajednički element – senzualnost koja je neizostavni element DNK Naomi Campbell.

Komentari