Napapijri accessories za najtopliji Božić do sada

Ove sezone Napapijri rješava svaku nedoumicu oko blagdanskog šopinga

Zimske šetnje nezamislive su bez nježnih zagrljaja vunenih kapa, šalova, rukavica, kao ni bez toplih cipela. Kultni lifestyle brend Napapijri svojom linijom modnih dodataka zagrijat će i najzimogroznije ljubitelje sniježnih radosti, dok će istovremeno osvojiti srca najzagriženijih modnih kritičara. Ukoliko ste još uvijek u potrazi za idealnim božićnim darovima za svoje najmilije, Napapijri donosi idealna rješenja uz koja ovog Božića neće biti zime.

napapijri_campaign_fw-2016_2017-4

Kape, šalovi i rukavice s prepoznatljivim logom norveške zastave izrađeni su od mekane mješavine vune i viskoze s pamučnom podstavom, te dolaze u širokoj paleti trendi boja. Klasične zimske nijanse crne, sive i plave uklopit će se u svaku kombinaciju, dok će pop-out tonovi žute, pink, zelene i bijele s lakoćom osvježiti svakodnevne outfite. Maksi šalovi i marame već nekoliko godina ne silaze s trona must-have zimskih accessoiresa, a ove će sezone plijeniti pažnju neobičnim uzorcima.

napapijri_campaign_fw-2016_2017-6

Napapijri footwear linija stvorena je za zimske avanturiste – vodootporne i maksimalno tople čizme besprijekorno prate vodeće svjetske trendove. Autentičan dizajn i neutralna paleta boja savršeno odgovaraju gradskoj modi, dok istovremeno s lakoćom podnose i najoštrije zimske uvjete.

napapijri_campaign_fw-2016_2017-3

Kultne Bering i Equator torbe idealan su dar za svakog putoholičara, a s pojačanjem u obliku trendi ruksaka izrađenih od istih materijala vrhunske kvalitete, pijenit će pažnju tijekom svake urbane avanture.

Komentari