Neodoljiva kombinacija rafinirane klasike i avangardnih trendova za chic styling

Talijanski luksuzni brend Seventy by Sergio Tegon i ove sezone oduševljava tradicionalno bogatom kolekcijom kaputa i jakni

Očaravajući ključni komadi osvajaju izuzetno seksepilnim krojevima inspiriranim 70′ godinama prošlog stoljeća, dok je diskretna ženstvenost i rafinirana klasika naglašena mekim tkaninama u plavim i smeđim tonovima koji su popraćen toplim nijansama tamnocrvene kao i duboko zelene boje.

seventy_fw16_17_lookbook-22seventy_lookbook_fw_2016-32

Pernate jakne variraju od uskih do predimenzioniranih krojeva i dominiraju zimskim kombinacijama. Novost su plaštevi i poncho ogrtači, čija je nonšalantna silueta detaljno ukrašena kožnim i krznenim detaljima koji se uspješno kombiniraju u poslovnim kombinacijama, ali i kao ključni streetstyle detalj. Predimenzionirani ogrtači mekanih tekstura, raskošne kratke bundice, avijatorske jakne kao i klasično krojeni elegantni kaputi napravljeni su od luksuznih materijala poput kašmira, angore i vunenog buklea kao i kvalitetnog umjetnog krzna koje uspješno zadržava toplinu. Zanimljiv kontrast klasičnim krojevima daju boho šalovi i detalji od vibrantno obojenog krzna koje podiže inače tmurne zimske kombinacije  i uspostavljaju nove estetske trendove u nadolazećim hladnijim danima.

Komentari