Neodoljive i živopisne narukvice za ljeto

Bez obzira osjećate li se divlje, moderno, zavodljivo ili elegantno, u novoj kolekciji Mayanas, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe

Ni ovog ljeta nećete moći odoljeti popularnim Mayanas narukvicama koje su povezane s prirodom, ljetom, morem i suncem, a svojim šarenilom će svakako privlačiti poglede. Bez obzira osjećate li se divlje, moderno, zavodljivo ili elegantno, u novoj kolekciji zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Mayanas_7

Svaka narukvica ispletena je ručno i osmišljena do najsitnijeg detalja, što ju čini unikatanim komadom nakita. Ukrašene su perlicama, zakovicama, pompomima, kristalima te ostalim aplikacijama i upravo ih to čini neodoljivima. Boho trend koji se nameće među brojnim trendseterima zaslužan je za pompone na Mayanas narukvicama koji su postali njihov zaštitni znak.

Mayanas_3 Mayanas_6

Tim koji stoji iza branda prenio je svoju kreativnost, vještinu i sposobnost u narukvice koje su nastale po uzoru na ljepotu života, kolektivni duh i prijateljstvo, a cilj im je širiti pozitivnu energiju i sreću za sve vlasnike Mayanas narukvica. Prepoznatljivi vizuali stvorili su još jednu originalnu ljetnu priču koja nas zove da pobjegnemo na more i da se prepustimo uživanju u uvalama i prirodi. Narukvice koje predstavljaju odraz osobnog stila postale su apsolutni ‘must have’ svih zaljubljenika u Mayanas.

Mayanas_5 Mayanas_2

 

Komentari