Njujorška modna priča brenda SPOSA

Svjesna utjecaja ulične na visoku modu, hrvatska dizajnerica Vesna Pretković snimila je očaravajuću modnu kampanju u gradu koji nikada ne spava – New Yorku

Radi se o seriji fotografija koje je na ulicama planetarno popularnog grada snimio fotograf Robin Pretković, a glavne zvijezde kampanje su Korina i Klara Pretković i poznata svjetska manekenka Marion Špehar, koja radi i živi u New Yorku.

img_9524

Umjetnički svodovi Brooklynskog mosta, velebni neboderi, Central Park, Peta avenija dizajnerici su ‘poslužili’ kao modna pista koja je privukla mnogobrojne prolaznike. Jesenska kolekcija ‘New York City’ je elegantna, stilski drugačija, ali i dalje vjerna mješavini eksperimentalnih i trendi silueta te klasičnih krojeva vrhunske kvalitete po kojima je Vesna SPOSA poznata.

img_9492

Zaljubljenice u domaći dizajn tako će ove jeseni/zime 2016 uživati u trendovskim večernjim haljinama i kombinezonima modernih boja i krojeva, a mladenke u bajkovitim vjenčanicama.

img_8908-edit

Dizajnericu je oduševila urbana energija i modni izričaj New Yorka i definitivno je uspjela svoju modnu viziju prenjeti u ovu senzacionalnu kolekciju.

Komentari