Nova online modna adresa za šoping

Nepune tri godine od osnivanja te nakon što je u jesen 2015. otvorio showroom u centru Zagreba, brend LuLu Couture lansirao je www.lulucouture.eu, web stranicu koja je ujedno i adresa za online kupovinu svih komada ovog modnog brenda

Osluškujući želje svojih klijentica, dizajnerica i kreativna direktorica brenda Martina Tutić odlučila je ponuditi im vrhunsko iskustvo online kupovine, ali i jedinstveni LuLu Couture sadržaj na novoj on-line adresi. Web stranica www.lulucouture.eu tako donosi sve novosti, inspiraciju, trendove te zanimljive modne i lifestyle sadržaje uz mogućnost kupovine svih modela ove modne kuće iz udobnosti vašeg naslonjača.

Home2

Posjetitelji web stranice www.lulucouture.eu bit će prvi koji će doznati sve zanimljive vijesti o nadolazećim kolekcijama, suradnjama te promocijama i shopping pogodnostima koje će nuditi sama web-stranica. Uz povoljne uvjete dostave u cijelu Hrvatsku, ali i svijet, LuLu Couture će se zasigurno vrlo brzo upisati u online adresar domaćih, ali i svjetskih fashionistica.

Home

‘Kako imamo popriličan broj stalnih klijentica u Hrvatskoj, ali i u regiji, bilo je samo pitanje trenutka za lansiranje LuLu Couture web-trgovine. Ono na čemu smo inzistirali bila je vrhunska tehnologija u kombinaciji sa jednostavnim dizajnom stranice koja će kupcima omogućiti jednostavnu, sigurnu i ugodnu kupovinu’ kaže Martina te dodaje da će www.lulucouture.eu u narednom periodu preuzeti ulogu sadržajne platforme brenda LuLu Couture na kojoj će se sretati svi ljubitelji dobrog dizajna i mode, mediji i buyeri u potrazi za svježim lifestyle informacijama koje će ih inspiririrati.

Mobile

  • Lulu Couture online shop nudi više od 70 odjevnih komada
  • Savršeno LuLu Couture šoping iskustvo jednako ćete doživjeti na svim uređajima – desktop, tablet i mobile
  • Plaćati se može svim karticama, virmanom i pouzećem
  • Kupljenu odjeću dostavljamo u brzom roku na adrese u Hrvatskoj i svijetu
  • Najposjećenije rubrike su LuLu bestselleri, Shop i Lookbook
  • Najprodavaniji model od lansiranja web-trgovine je haljina Ella
  • Najveći broj pregleda stranica ostvari iz Hrvatske i SAD-

    Shop

    POPUSTI ZA ČITATELJICE: Pozivamo vas da još danas posjetite www.lulucouture.eu i uživate u kupnji jer možete ostvariti poseban popust na sve modele iz nove kolekcije. Unosom koda lulu12016n, pri finaliziranju kupovine u košarici, na ukupan potrošeni iznos automatski vam se odobrava popust od 20%. Popust vrijedi samo za jednu kupnju i odobrava se do 31. svibnja.

Komentari