Novo mirisno poglavlje Dsquared2 priče

Svjetski top model Rianne Ten Hake predstavlja bujnu, modernu ženstvenost stvorenu za Want Pink Ginger by Dsquared2

‘Want počinje s idejom o ženi, ženi koja živi u trenutku, ženstvena, odana, zabavna, impulzivna, sa stilom, ima više strana osobnosti. Njezina odlučnost čini je uzbudljivom, originalnom i seksi. Ona je današnja Dsquared2 žena’, rekli su Dan i Dean Caten, dizajneri i osnivači brenda Dsquared2. Nakon prošlogodišnjeg lansiranja mirisa Want, Want Pink Ginger je novo poglavlje ove olfaktorne priče posvećene suprotnostima koje se nalaze u svakoj ženi. Ovaj put duhovita, živahna strana uzima svu pažnju. Ona je djevojka koja zna što želi: zabavna i senzualna.

the-range

Want Pink Ginger je orijentalno-cvjetni miris s neobičnom svježom i vibrantnom osobnošću. Sve se vrti oko ružičastog đumbira, nježnog i pikantnog sastojka japanske kuhinje.

Nos Aurélien Guichard stvorio je novi miris za Dsquared2 na temelju ovog ukusnog koncepta: jedan jedini sastojak koji mijenja miris. Samo se prehrambeni sastojci koriste u gornjim notama u kombinaciji s ružičastim đumbirom: mangostin i ružičasti papar, limun i mandarina. U srcu mirisa slijede baršunasti tonovi Damask ruže, heliotropa i nerolija. Bazne note su vanilija s Madagaskara, ljubičica i ambra, završetak koji ovaj miris čini uzbudljivim i senzualnim.

Model je uvijek Rianne Ten Haken, svjetski top model koji predstavlja bujnu, modernu ženstvenost stvorenu za Want.
Dvije bočice pojavljuju se pored portreta djevojke: Want Pink Ginger s ružičastim čepom i slovima i Want s bijelim čepom i crnim slovima. Poruka je vrlo jasna: Dsquared2 predstavlja dva različita mirisa za istu ženu.

Cijene:

Edp 30ml 367,50kn
Edp 50ml 487,50kn
Edp 100ml 637,50kn

Komentari