Penelope Cruz kao model u ulozi pjevačice

Globalno poznati talijanski brend modnih dodataka i putnih torbi, Carpisa, obnovio je uspješnu suradnju s Penelope Cruz

Penelope Cruz, kao savršena kombinacija egzotike i proslavljene španjolske senzualnosti, idealno je lice proljetne kolekcije Carpisa torbica, novčanika i, po prvi puta, putnih torbi. U spotu za novu kampanju Penelope postaje pjevačica kako bi izvela slavnu Modugnovu pjesmu ‘Tu si’ na cosa grande’, ponosno evocirajući talijanski karakter brenda.

Španjolska ljepotica osvaja svojim glasom i zvučnim naglaskom u videu prepunom nježnih boja isprekidanih crno-bijelim kadrovima, dok predstavlja kultnu Carpisa Exille torbu, za ovu sezonu izvedenu u čarobnoj smaragdnozelenoj nijansi.

Penelope Cruz

Capsule kolekcija sestara Penelope i Monike Cruz bit će dostupna od kraja veljače u Carpisa trgovinama, a podijeljena je u pet linija ručnih torbi s pripadajućim dodacima.

Penelope CruzPenelope Cruz

 

Popularne shopperice osvježene su kontrastnim stranicama i suvremenim linijama; tri linije novčanika izdvajaju se jedinstvenim bojama te otkačenim točkicama i prugicama koje im daju dašak drskog, mladenačkog duha, idealnog za proljeće. Mini clutch torbice ukrašene su lancima od isprepletenih karika i trendi kožnatim umetkom za rame. Istovremeno su slatke i elegantne, a metalni detalji u boji starog zlata čine ih nezaboravno romantičnima.

Komentari