Personalizirana O’dijela za dame

Otkako se pojavila na sceni, Anja Stehlik sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene koje imaju stila, kao i one koje se žele istaknuti iz mnoštva jednakih

Kolekcija sakoa O’dijelo za proljeće/ljeto 2016 odiše fuzijom kontrasta grubog i nježnog, muškog i ženskog, svijetlog i tamnog, a svaki sako ima svoju jedinstvenu priču na podstavi. Sakoi koji prema van odišu minimalističkim linijama i visokim estetskim standardima, unutra kriju personaliziranu priču, napravljenu po želji svakog kupca.

Odijelo

Na taj način, kupac može imati unutrašnjost sakoa izrađenu po vlastitom izboru fotografije ili ilustracije, čime se dobiva O’dijelo koje ima dušu i koje postaje dio osobnosti žene koja ga nosi.

Odijelo

Anja Stehlik kreira odijela pomoću kojih je žena istovremeno i romantična i snažna, plaha i neustrašiva, ali uvijek svoja. Žensko O’dijelo, ukoliko ga se nosi pravilno i sa stilom, ističe ženstvenost i seksipilnost kao niti jedan drugi odjevni predmet. Bezvremenska, chic i moćna odijela posjeduju urođeni šarm, zbog kojeg se jednako dobro kombiniraju i za poslovne urede i za noćne izlaske i večere… Neograničena kreativnost koju pružaju, njihov je najjači adut.

Odijelo

Komentari