Proljetne haljine koje će vas osvojiti na prvu

Ženstvenost, vrhunski materijali i naglasak na savršenom kroju, ključne su riječi koje opisuju novu kolekciju modnog brenda LuLu Couture

Modna kuća u vlasništvu Martine Tutić, novom kolekcijom oborit će s nogu sve zaljubljenice u originalni dizajn te nosive, ženstvene odjevne komade. Ova kolekcija još jednom potvrđuje da LuLu Couture priča jedinstvenu stilsku priču bez obzira na doba dana i priliku u kojoj se nosi.

LuLu

Jednostavnost i svakodnevna elegancija, poruke su linije koja odiše ženstvenim minimalizmom te koja je inspiraciju pronašla u modernoj ženi sa stilom i stavom. Potpis kolekciji daju pomno birani, vrhunski prirodni materijali poput svile, pamuka i lanenog trapera dok se boje i krojevi ‘zrcale u dugim, sunčanim danima, mirisu proljeća u zraku te slobodi pokreta i dugim boravcima na otvorenom’.

LuLu

Haljine u pastelnim i zemaljskim tonovima, prozračne bijele tunike, dvodijelni komadi koji su sastavljeni od lepršavih topova i laganih pamučnih hlača te fini, udobni traper kompleti, predviđeni su za nepogrešive stilske kombinacije od jutra do mraka. Dašak osvježenja i divljine kolekciji daje crveni tigrasti uzorak na haljini koja će oduševiti sve urbane modne kameleonke. Kolekciji niti ovog puta ne nedostaje modela u vječnoj crnoj i sivoj boji koji su jednostavno ‘must-have’ komadi u ormaru svake žene, neovisno o tome radi li se o poslovnim i svečanim prilikama ili izlasku na večeru s prijateljicama.

LuLu

“Nit vodilja i inspiracija ove, kao i svih dosadašnjih LuLu Couture kolekcija, naše su divne klijentice – LuLu Couture žene s izraženim modnim stavom. Kod stvaranja kolekcije iznimno nam je bitno da ne bude odjeća ta koja će nositi njih, nego da su upravo one te koje nose našu odjeću i time upotpunjuju vizije i ideje koje smo utkali u kreacije. Tako smo i ovoga puta ostali vjerni modi koja je u službi žene i njezinog svakodnevnog života, naravno, uz moderan dizajn, vrhunske materijale i savršeni kroj.

LuLu

Tu je i prepoznatljiv LuLu modni stil koji je ovog proljeća upotpunjen lepršavim i prozračnim tkaninama te krojevima koji slave žensku individualnost i slobodu pokreta”, otkrila je dizajnerica.

LuLu

 

Komentari