Romantična kolekcija haljina i vjenčanica Monike Sablić

Poznata splitska modna dizajnerica Monika Sablić predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju koju će ekskluzivno premijerno prikazati na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb powered by Kaufland 11. i 12. prosinca

Nakon Ane Gruice, Renate Sopek, Andreje Ćupor i Anne Sedokove u ulozi modela za Monikine kreacije našla se pjevačica Lidija Bačić.

Monika Sablić_Lidija Bacic (12)Monika Sablić_Lidija Bacic (5)

Po prvi put Monika predstavlja nešto drugačiju kolekciju koja je ovaj put bazirana na večernjim haljinama i vjenčanicama. Sve ostalo, u Monikinom je stilu – ženstveno, romantično, glamurozno i nosivo. Kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama Monika koristi predivne i izuzetno kvalitetne materijale – svilu, saten i čipku.

S obzirom na to da iz Monikine male modne radionice već godinama izlaze brojne vjenčanice te glamurozne dnevne i večernje haljine, koje do sada nismo imali prilike vidjeti na pisti Fashion Weeka Zagreb, svoju novu kolekciju odlučila je bazirati upravo na svečanijim komadima i dugim haljinama inspiriranim holivudskim glamurom.

Monika Sablić_Lidija Bacic (3)

Za potrebe predstavljanja nove kolekcije Monike Sablić i pjevačica Lidija Bačić odjenula je vjenčanicu!

Monika Sablić_Lidija Bacic (7)

“Sigurno ću se udati u vjenčanici Monike Sablić jer njezin stil i njezine kolekcije obožavam. Osim toga, kroz poslovnu suradnju već smo postale i prijateljice te ne postoji osoba kojoj bi radije prepustila u ruke kreiranje haljine za najvažniji dan u mom životu”, izjavila je Lidija.

Fotografije potpisuje mladi talentirani fotograf Matija Prajo, koji je novi član Monikinog tima i s čijim je fotografijama jako zadovoljna. Ovaj preview samo je dio kolekcije koju će Monika predstaviti za nešto više od petnaestak dana na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb powered by Kaufland kojem se izuzetno raduje i najavljuje još jednu odličnu kolekciju!

MUA: Amadea Muše
Hair: Kristina Bebeći i Ivica Urban
Nakit: Kitching jewlery

Komentari