Romantika i senzualnost na reviji eNVy rooma

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević na nadolazećem Bipa Fashion.hr-u imat će samostalnu modnu reviju

Drugog dana Bipa Fashion.hr-a svoju će samostalnu reviju održati poznati modni dvojac eNVy room pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Modna pista u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, 28. listopada i ove će sezone ostaviti bez daha sve ljubitelje romantičnog modnog izričaja. Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju. Njihove elegantne, lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno će upotpuniti modeli sunčanih naočala Fendi iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje će publika premijerno moći vidjeti na eNVy room reviji.

eNVy room

Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao ‘dark romance’. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Već s prošlom kolekcijom eNVy room se odlučio na brisanje granica između romantičnih haljina retro kroja i senzualnih modela izrađenih od transparentnih tkanina koje mnogo otkrivaju, ali istodobno daju dozu tajnovitosti. Glavnu riječ i ovog puta vode haljine, ali i već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni. Kolekcija završava s eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice.

eNVy room

Cijela kolekcija je opuštenija i ležernija jer prevladavaju slip forme umjesto prijašnjih haljina s korzetima, a u tu se modnu priču odlično uklapaju najnoviji modeli Fendi naočala. “Jako nam se sviđa ova suradnja s Ghetaldus optikom jer su naočale odličan dio stylinga na pisti. Svakako daju dozu mističnosti i tajnovitosti jer je pogled skriven što itekako podcrtava našu ideju i atmosferu kolekcije”, ističu Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

Bipa Fashion.hr održat će se od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu te proslaviti 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene.

Komentari